Chcete mať prehľad v aktuálnych trendoch, získať užitočné biznis informácie alebo rady, ako byť úspešný? Príďte na naše bezplatné semináre, workshopy, prednášky, networkingové stretnutia, inšpirujte sa úspešnými podnikateľskými príbehmi.

    Pravidelne pre vás pripravujeme podujatia na aktuálne témy, ktoré sú určené pre nepodnikateľov i podnikateľov. Zaujala vás naša ponuka? Stačí si len vybrať:

  • 13.05.2020
    online (Ukončené)

    Trendy v marketingu na rok 2020

    Komunikujte strategicky a cielene s budúcim publikom už od začiatku podnikania. Workshop je určený pre ľudí, ktorí chcú podnikať efektívne a využívať najnovšie nástroje marketingu.

    Pre:
    Sídlo mimo BA kraj
    Nepodnikatelia
  • 14.05.2020
    Online (Ukončené)

    Digitálna transformácia v podnikaní

    Dozviete sa, prečo je v tejto dobe digitálna transformácia dôležitá pre váš budúci biznis. Správne zavedená technológia môže zlepšiť profit, efektivitu či spokojnosť zákazníkov. Zistite ako používať a správne zavádzať digitálne, informačné technológie.

    Pre:
    Sídlo mimo BA kraj
    Nepodnikatelia
  • 19.05.2020
    Online (Ukončené)

    Štart podnikania v čase pandémie

    Aké sú možnosti pre začiatok podnikania v čase pandémie? Čo sa zmenilo v podnikateľskom prostredí oproti stavu pred koronou, a na čo všetko sa pripraviť, ak rozbiehate podnikanie v tomto čase. Na všetky tieto otázky vám zodpovie náš lektor priamo u vás doma.

    Pre:
    Sídlo mimo BA kraj
    Nepodnikatelia
  • 21.05.2020
    online (Ukončené)

    Nakopnite svoju kreativitu

    Každý z nás má na niečo talent. Bez ohľadu na vek, skúsenosti či aktuálnu situáciu nájdite spôsob, ako využiť svoj potenciál. Kreativita môže byť vašou motiváciou pre úspešné podnikanie. Pracujte na sebe, nadobudnite istotu a váš úspech porastie.

    Pre:
    Sídlo mimo BA kraj
    Nepodnikatelia
  • 27.05.2020
    ONLINE (Ukončené)

    Produktívny home office - rady a tipy

    Budúci podnikatelia, naučte sa efektívne naplánovať priority! Či už počas home office, alebo v bežný pracovný deň. Na online seminári sa prostredníctvom praktických podnetov z praxe a skúseností dozviete, ako príprava vplýva na začiatok dňa, ako sa budujú návyky a pracovná rutina a prečo je multitasking mýtus.

    Pre:
    Sídlo mimo BA kraj
    Nepodnikatelia
  • 28.05.2020
    Online (Ukončené)

    Ako začať podnikať online

    Zistite čo ponúka online svet a ako sa môžete prispôsobiť korona situácii. Na prednáške prejdeme krok za krokom návod na to, ako vytvoriť internetový biznis alebo ako pretransformovať podnikateľský zámer do online prostredia.

    Pre:
    Sídlo mimo BA kraj
    Nepodnikatelia