Chcete mať prehľad v aktuálnych trendoch, získať užitočné biznis informácie alebo rady, ako byť úspešný? Príďte na naše bezplatné semináre, workshopy, prednášky, networkingové stretnutia, inšpirujte sa úspešnými podnikateľskými príbehmi.

    Pravidelne pre vás pripravujeme podujatia na aktuálne témy, ktoré sú určené pre nepodnikateľov i podnikateľov. Zaujala vás naša ponuka? Stačí si len vybrať:

  • 03.10.2019
    Bratislava (Ukončené)

    biznisNET – expandujte do zahraničia

    Ako môžu veľvyslanectvá na Slovensku, obchodné komory a ďalšie inštitúcie pomôcť slovenským firmám pri expandovaní do zahraničia? Zažite náš biznisNET, získajte informácie a nové, osobné kontakty.

    Pre:
    Sídlo mimo BA kraj
    Sídlo v BA kraji
    Nepodnikatelia
    Podnikatelia do 3 rokov
    Podnikatelia nad 3 roky
  • 17.10.2019
    Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava (Ukončené)

    Podnikajte s Taiwanom B2B – matchmaking

    Srdečne Vás pozývame na bezplatné medzinárodné podujatie so zameraním na obchodnú spoluprácu. Cieľom stretnutia je vybudovanie úzkych obchodných partnerstiev medzi slovenskými a taiwanskými firmami. Zúčastnení taiwanskí dodávatelia predstavia svoje najinovatívnejšie produkty a služby z oblasti informačných a komunikačných technológií, automobilových súčiastok, hardvérov, strojov, 3D tlačiarní, oblečenia a doplnkov a iných technologických zariadení.

    Pre:
    Sídlo mimo BA kraj
    Sídlo v BA kraji
    Nepodnikatelia
    Podnikatelia do 3 rokov
    Podnikatelia nad 3 roky